Studiebesök 2014-10-16

På Kenneth Petterssons initiativ ordnades studiebesök hos Sydvatten på deras anläggning i Vomb den 16 oktober 2014. Vi var en liten grupp som fick intressant information om vad som händer med vårt vatten från Vombsjön tills vi har det i våra kranar. Huvudsak får Svedala kommun sitt vatten från Vomb, men kan ibland vara uppblandat med lite Bolmenvatten.
Efter besöket körde vi till fågeltornet vid Vomb för att få lite skydd när vi fikade. Vi stod under tak men det hjälpte föga, det regnade horisontellt i den kraftiga blåsten. Det gällde att hålla i muggar och tilltugg trots det blåste diverse saker ifrån oss.
DSCN1323 DSCN1326

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.