Natursnokar i Holmeja den 14/5 2017

 

 

 

 

 

 

 

Denna gång var vi många barn och vuxna som ville upptäcka hur långt insekterna hade kommit. Vi valde barnens favoritplats Holmeja där vi håvade. En mindre vattensalamander, grodyngel och några skräddare var det vi fick upp. Fyra snokar simmade omkring i sjön. Årets första trollsländor höll på att kläckas. Det var guldtrollsländor och röda flicksländor. Vi hade även turen att få se aurorafjäril och kvickgräsfjäril. Grönsångare, gransångare, bofink och många fler fåglar sjöng för oss denna vackra vårdag. Som avslutning tände vi grillen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.