Örnsafari 4 februari 2018

13 personer möttes vid Sporthallens parkering denna mulna och lite ruggiga söndagsmorgon. Vi började med att åka till tornet vid Bisbjär. Utdelningen var inte så bra, men någon ormvråk och röd glada blev det. På nästa ställe i svängen på andra sidan Havgårdssjön sågs både havsörn och större skrikörn som blev nytt kryss för föreningen. Det fortsatt vara kallt men när vi begav oss till Näsbyholmssjön för att fika sprack molntäcket upp och det blev soligt. Vi avslutade sedan med att göra ett sista försök på örnar i närheten av Sillesjö, och på vägen dit såg vi tre kungsörnar.

 

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.