Humlor och bin den 22 april 2018

Denna vackra söndagsförmiddag slöt ett gäng på 10 personer upp till Göran Holmströms fantastiska och engagerande exkursion då vi fick lära oss om olika bin som flög vid denna tid på våren. Vi åkte först till Maglarps sandtag där vi bland annat såg blodbi ,flodsandbi, videsandbi, bandsandbi, gyllensandbi, vårsandbi  och småsandbi. När vi tyckte att vi var färdiga där och hade intagit vår fika åkte vi till Trelleborgs park och tittade på vårpälsbi, glödsandbi, rödmurarbi och franssmalbi. Alla deltagare var tack vare Görans entusiasm helt betagna av alla bin vi fick se.

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.